The Word of God Holistic Wellness Institute

"Helping The World DISCOVER THE WAY of LOVE!"

I en tidligere artikkel (Hvorfor Banker og kreditt byråer Kjærlighet lav kreditt score) lært deg sannheten om hvorfor du er verdt mer til bankene og kreditt byråer med en lav kreditt score, snarere enn en høy en. Tross alt, hvis du kjøper et hjem for $ 200.000 og en lav kreditt score fører deg til å betale en 2% høyere rente ... at 2% ender opp med å koste deg i overkant av $ 100 000 over lånets løpetid. Med andre ord, vil du kaste bort over $ 100.000 bare fordi kreditt score var lav. Selvfølgelig vil mange mennesker deler den oppfatning dette gjør ikke noe som du aldri vil bo i hjemmet for livet av lånet, og du kan alltid senere "refinansiere." Det ville være fint om det var sant, men basert på våre 16 års erfaring har vi funnet forbrukerne sjelden (eller aldri) gjør dette. De er også fanget opp i "Månedlig terminbeløp" og mindre månedlige utbetalinger bety mer interesse betalt over lånets løpetid. Som et resultat, er det ikke uvanlig for 90 poeng i en kreditt score for å koste en forbruker enn $ 90 000 på grunn av denne typen tenkning. Bare fokuserer på den månedlige betalingen gjør omtrent like mye mening som å gifte seg med noen for noe annet enn sitt utseende. På baksiden, kan forbedre din kreditt score med så lite som 90 poeng sette over $ 90,000 tilbake i lommen som du ellers ville bli pissing bort til banken (Ja, jeg sier "Pissing Away" fordi det er akkurat hva det er) .

Så, hva er den raskeste måten å forbedre din kreditt score opptil 90 poeng - garantert?

Svaret på det spørsmålet ligger innenfor svarene på disse tre spørsmålene:

1..) Hva er "høyeste scoring" kreditt du kan legge til din kreditt rapporten?

2.) Hva er den raskeste måten å legge denne type kreditt til kreditt-rapporten?

og

3.) Hvilken innvirkning vil det ha på din generelle "Gjeld til kredittinstitusjoner" Ratio?

I motsetning til det mange tror den høyeste scoring kreditt du kan legge til kreditt-rapporten er noen form for usikret rullerende kreditt konto (merk ikke debetkort teller ikke). Mange forbrukere tror representerer billån og boliglån høyest scoring kreditt man kan legge til. I vår erfaring, er dette rett og slett ikke sant. Usikret Revolving Credit kontoer er de mest risikable type kreditt til utlåner og samtidig være den enkleste å bli misbrukt av låner. Det er av denne grunn vi tror vi har funnet dem til å være den høyeste scoring da lagt og brukes riktig. Sammenlign dette med en bil lån eller boliglån, der hvis du avslutter med å betale, vil hjemmet bli utelukket eller bilen overtatt.

Det neste spørsmålet blir ...

"Hva er den raskeste måten å legge denne type kreditt til kreditt-rapporten?"

Den raskeste måten å få denne typen kreditt på rapporten er ved å skaffe det som kalles en "Autorisert bruker" konto. Men for at dette skal være mest effektive, må du ha ... Samme etternavn og samme Postadresse, som den primære kontoinnehaveren. Ellers vil denne teknikken være begrenset i sin "Impact. Så, hvis du har en bror, søster, far, mor (eller ektefelle) som bor på samme adresse som deg og bruker samme etternavn ... For all del, legg dem du har på sin $ 5,000 usikret kreditt konto, og du bør være pen på et blunk flat. På den annen side, hvis dette ikke er et alternativ, fortvil ikke. Det er en "PLAN B" for deg. Du kan være i stand til å få det som kalles en ... Usikret "Consumer" kreditt-konto. Dette er en konto som gir deg en "usikret kreditt Line" på opp til $ 5000, men bare lar deg kjøpe produkter eller tjenester fra en bestemt katalog eller nettside. Slags høres ut som en svindel, ikke sant? Men IKKE være en lurt ... så lenge kontoen rapporterer til "ONE" eller mer kreditt byråer er det faktisk den største oppfinnelsen siden Cellular Telephone and ... Den har potensial til å spare over $ 90 000 i bortkastede rentebetalinger på et boliglån. Hvis du er skarp du bør "få dette." Hvis du er "BULL HEADED" og sta ingenting vil endre seg og bankene vil elske det ...

Nå, la oss bryte opp med det siste spørsmålet om å legge en "usikret" Consumer Credit-konto og som er ...

"Hva slags innvirkning vil det ha på din generelle gjeld til kredittinstitusjoner" Ratio?

Svaret på dette spørsmålet er ekstremt viktig som de fleste av forbrukernes kreditt score er lider av en negativ "Gjeld til kredittinstitusjoner" ratio. Hva er din "Gjeld til kredittinstitusjoner" Ratio? Din gjeld til kreditt-ratio er svært viktig for din kreditt score fordi den forteller historien om hvordan ansvarlig du bruker kreditt du allerede har fått. For å beregne din gjeld til kredittinstitusjoner ratio bare legge opp alle usikret Revolving Credit kontoer du for tiden har oppført på kreditt rapporten. La oss si du hadde $ 5000 verdt. Dette vil gi deg en "høy kredittgrense" på $ 5000. Nå, la oss si på at $ 5000 av Credit, er du i gjeld $ 4000. Din gjeld til kredittinstitusjoner ratio beregnes ved å ta $ 5000 i High Credit og dele det på den totale mengden av usikret gjeld du har. I dette tilfellet har du $ 4000 så det ser ut som dette.

$ 5000 i High Credit

Dividert med

4000 kr i usikret gjeld

=

80% Gjeld til kredittinstitusjoner Ratio.

Ideelt sett ønsker deg en gjeld til kredittinstitusjoner på mindre enn 45%. Nå, i dette eksempelet, la oss si du har lagt til en "usikret Consumer Credit Account" for $ 5000. (Ja, du kan bare kjøpe produkter eller tjenester fra deres katalog eller nettsted, men la oss se på hva som skjer). Når kontoen får på kreditt rapporten "High kredittgrense" vil umiddelbart ... Øke med $ 5000. Dette vil ta høy kredittgrense fra ... $ 5000 til $ 10.000 (Overnight. ..) Men det er ikke engang den beste delen. Den beste delen Leveres med effekten det vil ha på gjelden din til CREDIT Ratio. Over natten, vil din gjeld til kredittinstitusjoner Ratio gå fra ...

(80%) åtte prosent

Ned til ...

(40%) førti prosent

Her er hvordan det skjer. Når høy kredittgrense økt fra $ 5000 til $ 10.000 fra "Usikret Consumer Credit Account" blir lagt, bodde usikret gjeld på $ 4.000. Når du deler $ 10,000 i High Credit av $ 4000 i usikret gjeld du nå ende opp med en gjeld til kredittinstitusjoner ratio på bare 40%.

If you liked this post and you would such as to receive additional facts pertaining to kredittkort kindly go to http://benso24.weebly.com/.

Views: 4

Comment

You need to be a member of The Word of God Holistic Wellness Institute to add comments!

Join The Word of God Holistic Wellness Institute

Praise Jesus Christ!

May God Bless & Prosper You!

Peace, The Comforter, The Holy Spirit & The Spirit of Truth!

LOVING TO LEARN ASSOCIATION
"Holistic Wellness and Health"
Health, Education, and  Social Service: Crisis Intervention/Life Empowerment (323) 73-LIGHT
Appointments (323) 402-0422
Loving to Learn Online Store
Loving to Learn Online Store
"Over 300 Low Priced, Quality Products"

Your Holistic Wellness: Spirit, Body and Mind

Unity... Committed to God and You!

TIME IS RUNNING OUT!

 

© 2020   Created by Dr. Joshua & Evangelist Sherilyn.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service